Betaalmethoden

 

Betaling in de webshop

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer.

Creditcard

Bij ons kun je ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Mollie platform ondersteunt alle belangrijke internationale en gelokaliseerde creditcardmerken. Momenteel ondersteunen we Visa, MasterCard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi, waarmee klanten zowel wereldwijd als lokaal bediend kunnen worden.

Je creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Wanneer je bestelling het magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging en wordt het bedrag van je creditcard gecrediteerd

Mollie platform

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Betaling bij  offerte ontharder + installeren

Betaling geschiedt na installatie en ingebruikstelling van de waterontharder. Betaling wordt gedaan aan de installateur. U ontvangt daarvoor een factuur van de installateur. De betalingsvoorwaarden van de installateur zijn van toepassing.