Waterontharders

Het merk Lubron heeft al meer dan 40 jaar ervaring met waterbehandeling, met waterbehandeling bedoelen we: water ontkalken, filtratie, ontzouting en het beheersen van bacteriën in water. Of het nu gaat om leidingwater, grondwater, regenwater, drinkwater of bronwater Lubron heeft voor elke situatie een oplossing.

Wij verkopen waterontharders die uw water vrij maakt van kalk, zo krijgt u zacht water en geen lelijke kalkranden op uw kranen of douche scherm.

Uw apparaten met verwarmingselementen zoals wasmachine of waterkoker blijven vrij van kalk,

dus geen warmte verlies door de kalk, al uw apparaten blijven zo in topconditie!

Zelf de Installatie uitvoeren

Als u een waterontharder aanschaft kunt u natuurlijk ook zelf de installatie doen, dan moet wel u een beetje handig zijn.

We verkopen handige aansluitsets voor verschillende situaties.

LET OP! Wacht voordat u de hendel op de waterontharder in servicestand zet, want als u dat doet spoelen restanten hars uit de harstank in uw waterleidingen. de tank moet eerst even gespoeld worden!

TIP! U kunt u gratis gebruik maken van de "Lubron service inbedrijfname regeling" 

Dan komt er een monteur van Lubron het apparaat controleren en afstellen, deze service kosteloos door Lubron uitgevoerd.

U kunt een afspraak maken rechtstreeks bij Lubron, dit kan online of telefonische.

 

De inbedrijfname  is de laatste check en het opleveren van onze installaties dit voeren wij bij voorkeur altijd zelf uit, om de kwaliteit van onze apparatuur te kunnen garanderen.

Het is daarom dat wij deze service kosteloos aanbieden! Geadviseerd wordt dat de resthardheid ingesteld op 2°dH wordt maar op verzoek kan dit worden aangepast naar 0°dH  (100% kalkvrij).