verzenden / retourneren

Het artikel wordt binnen 1 á 3 werkdagen verzonden.

We doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Verzendkosten 

Gratis verzending (alleen binnen Nederland) op al onze waterontharders, onderdelen en regeneratiezout.

Verzenden naar buitenland? Dan moet u met ons contact opnemen!

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@drinkwaterontharders.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bij eventuele schade zoals zichtbare gebruikerssporen of een ongefrankeerde zending, kunnen wij kosten in rekening brengen. Wanneer het buiten de retourtermijn van 14 dagen valt, mail dan naar info@drinkwateronthardres.nl en wacht totdat je antwoord krijgt per mail.

Uitzonderingen retourneren

Het product wat u retourneert dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

-Het artikel mag niet beschadigd zijn;

-Het artikel mag niet incompleet zijn;

-Het artikel mag niet vies of gebruikt zijn;

-Het artikel moet in originele verpakking retour komen.

Retour sturen

De verzendkosten zijn voor jouw eigen rekening voor het retourneren van het product. Het risico van het transport bij een retourzending komt ook voor jouw eigen rekening. Bij het retourneren dien je het retourformulier in te vullen en bij de retour toe te voegen. Dit om te zorgen voor een snelle en juiste afhandeling van de retour. Wanneer de bestelling bij ons retour is gekomen, ontvang je normaliter binnen 14 dagen het totaalbedrag van jouw geretourneerde bestelling op jouw rekening terug.

 

Retourgegevens

Retourneren dienen verstuurd te worden naar onderstaand adres:

Drinkwaterontharders

Runningstraat 5

4726BB Heerle

email: info@drinkwaterontharders.nl

KVK nummer: 24433155
BTW ID nummer: NL001644639B37